Anna Zaradna Rękaw do pieczenia 12m box z ucinarką
Najsmaczniejsze pieczone mięsa, drób, ryby, owoce i warzywa to te przyrządzane w rękawie do pieczenia Anna Zaradna.
Używając rękawa podczas pieczenia zachowujesz w potrawach pełnię aromatu, witaminy oraz mikroelementy.
Dzięki temu podajesz zdrowe i soczyste dania.
Tak przygotowane potrawy są również mniej kaloryczne, bo piekąc je w rękawie nie ma konieczności dodawania tłuszczu.
Cechy:
✅ długość: 12 metrów
✅ szerokość: 29 cm
✅ grubość folii: 12 µm
✅ wytrzymały na wysokie temperatury: do 200°C
✅ w opakowaniu 10 klipsów do zamknięcia
✅ ucinarka pozwalająca swobodnie i łatwo odciąć żądany arkusz folii
Jak używać?
Rękaw do pieczenia znakomicie sprawdzi się podczas pieczenia mięsa, ale również ryb, warzyw i innych produktów spożywczych.
Odetnij kawałek rękawa do pieczenia o około 20 cm więcej niż wynosi długość pieczonej potrawy.
Włóż potrawę do rękawa do pieczenia, nakłuj rękaw i zamknij załączonymi klipsami.
- Rodzaj
- Papier do pieczenia
- Długość
- 12m
- Szerokość
- 29cm