Dlaczego warto kupić rękaw do pieczenia marki Stella?
✔ Najsmaczniejsze pieczone mięsa, drób, ryby, owoce i warzywa to te przyrządzane w rękawie do pieczenia Stella. Używając rękawa podczas pieczenia zachowujesz w potrawach pełnię aromatu, witaminy oraz mikroelementy.
✔ Możesz używać go w kuchence mikrofalowej, piekarniku gazowym i elektrycznym w temperaturze do 200°C.
✔ Do rękawa dołączona jest praktyczna tasiemka, która umożliwia zawiązanie rękawa po obu stronach.
Zastosowanie:
✔ W gospodarstwach domowych,
✔ W domowych kuchniach,
✔ W restauracjach, stołówkach,
✔ W sklepach spożywczych,
✔ Lokalach gastronomicznych,
✔ Do pieczenia
✔ Do zamrażania
Jak używać?
Rękaw do pieczenia znakomicie sprawdzi się podczas pieczenia mięsa, ale również ryb, warzyw i innych produktów spożywczych. Odetnij odpowiednio długi kawałek rękawa do pieczenia - o około 20 cm więcej niż wynosi długość pieczonej potrawy. Włóż potrawę do rękawa do pieczenia, dodaj ulubione przyprawy i zawiąż na końcach przeznaczoną do tego tasiemką. Pamiętaj aby rękaw podczas pieczenia nie dotykał ścianek piekarnika. Przed włożeniem do piekarnika nakłuj rękaw.
- Rodzaj
- Rękaw do pieczenia
- Długość
- 5m
- Zamknięcie
- tasiemka